Zomerkamp

Op zoek naar de ideale afsluiter van je zomervakantie? Wil je samen met andere gelovige tieners en jongeren er een paar dagen tussenuit?
 
Tijdens ons zomerkamp kan je samen met leeftijdsgenoten meer over God leren en ontdekken hoe hij jou gelukkig maakt! Je beleeft er een fantastische tijd! Er zijn lofprijzingen met een geweldige band, daverende spellen, inputmomentjes, avontuur & kampvuur, lekker eten en nog zoveel meer! Het zijn dagen waarin je kunt ontdekken dat God onwijs veel van je houdt; ook leer je doorheen alle spetterende activiteiten vrienden voor het leven kennen waar je voor altijd steun aan hebt!

 

Meer praktische informatie vindt je hiernaast. Voor het eerst hebben we 5 dagen kamp in plaats van 4!!!

 

Benieuwd naar de GMK-jeugd pull? Bestel hem hier

Inschrijven  (dd/mm/jjjj)

  (Straat, Huisnummer, Postcode, Woonplaats)
  Financiële redenen mogen nooit een reden zijn om niet aan het kamp deel te kunnen nemen. Indien je het onderstaand hokje aanduidt, nemen we binnenkort telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk gaan we hier heel discreet mee om.

  Ik heb het financieel moeilijk en wens dat iemand met mij contact opneemt om de financiële mogelijkheden te bespreken


  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens. Tevens bevestig ik dat ik minstens 16 jaar ben óf dat ik expliciete toestemming van mijn ouders heb om aan deze activiteit deel te nemen. Meer info.
  Ik wens op de hoogte te blijven van toekomstige activiteiten.

  Tags:

  Datum

  22 - 26 aug 2022

  Kosten

  €130

  Labels

  Voor tieners van 12-18 jaar.
  Nivezé - Spa

  Locatie

  Nivezé - Spa
  Nivezé-Spa