Zomerkamp

Op zoek naar de ideale afsluiter van je zomervakantie? Wil je samen met andere gelovige tieners en jongeren er een paar dagen tussenuit? Schrijf je dan snel in voor ons zomerkamp met als thema “Spark The Globe”
 
Tijdens het zomerkamp kan je samen met leeftijdsgenoten meer over God leren en ontdekken hoe hij jou gelukkig maakt! Je beleeft er een fantastische tijd! Er zijn lofprijzingen met een geweldige band, daverende spellen, inputmomentjes, avontuur & kampvuur, lekker eten en nog zoveel meer! Het zijn dagen waarin je kunt ontdekken dat God onwijs veel van je houdt; ook leer je doorheen alle spetterende activiteiten vrienden voor het leven kennen waar je voor altijd steun aan hebt!
Meer praktische informatie vindt je hiernaast.

Inschrijven  (dd/mm/jjjj)  Financiële redenen mogen nooit een reden zijn om niet aan het kamp deel te kunnen nemen. Indien je het onderstaand hokje aanduidt, nemen we binnenkort telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk gaan we hier heel discreet mee om.

  Ik heb het financieel moeilijk en wens dat iemand met mij contact opneemt om de financiële mogelijkheden te bespreken


  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens. Tevens bevestig ik dat ik minstens 16 jaar ben óf dat ik expliciete toestemming van mijn ouders heb om aan deze activiteit deel te nemen. Meer info.

  Ik wens op de hoogte te blijven van toekomstige activiteiten.

  Tags:

  Datum

  25 - 29 aug 2024

  Kosten

  €160

  Labels

  Voor tieners van 12-18 jaar.

  Locatie

  Nieuwkuijk, Nederland