Winterkamp

Op zoek naar een leuke activiteit voor je kerstvakantie? Wil je samen met andere gelovige tieners en jongeren er een paar dagen tussenuit? Kom dan naar Op&Top met als thema: Providence – Toeval of voorzienigheid?

Tijdens ons winterkamp kan je samen met leeftijdsgenoten meer over God leren en ontdekken hoe hij jou gelukkig maakt! Je beleeft er een fantastische tijd! Er zijn lofprijzingen met een geweldige band, daverende spellen, inputmomentjes, avontuur, lekker eten en nog zoveel meer! Het zijn dagen waarin je kunt ontdekken dat God onwijs veel van je houdt; ook leer je doorheen alle spetterende activiteiten vrienden voor het leven kennen waar je voor altijd steun aan hebt!

Inschrijven voor het kamp in Brugge:  (dd/mm/jjjj)


  Financiële redenen mogen nooit een reden zijn om niet aan het kamp deel te kunnen nemen. Indien je het onderstaand hokje aanduidt, nemen we binnenkort telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk gaan we hier heel discreet mee om.

  Ik heb het financieel moeilijk en wens dat iemand met mij contact opneemt om de financiële mogelijkheden te bespreken


  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens. Tevens bevestig ik dat ik minstens 16 jaar ben óf dat ik expliciete toestemming van mijn ouders heb om aan deze activiteit deel te nemen. Meer info.

  Ik wens op de hoogte te blijven van toekomstige activiteiten.

  Tags:

  Datum

  28 - 30 dec 2023

  Tijd

  10:00 - 17:00

  Kosten

  €95

  Labels

  Voor tieners van 12-18 jaar.

  Locatie

  Het Koetshuis, Brugge
  Torhoutse Steenweg 406, 8200 Brugge