Wat?

Hé, jij! Ja hoor, ik het het echt tegen jou! Neen, wees maar niet bang! Ik wou je gewoon even laten weten dat je echt helemaal geweldig bent! Dat je geliefd bent!

Denk je dat ik maar wat onzin aan het uitkramen ben? Ik daag je uit om deze kerstvakantie onder je warme deken vandaan te kruipen en het zelf te komen ervaren. Om samen met leeftijdsgenoten het avontuur aan te gaan in de meest fenomenale spellen, in prachtige getuigenissen, in schitterende vriendschappen, in boeiende leer- & deelmomenten en in zoveel meer! Ontdek dit nieuwe Op&Top-kamp “Beloved” echt dat jij Gods’ meesterwerk bent!

Voor wie?

Voor tieners en jongeren tussen 12 en 18 jaar.

Wanneer?

28 tot en met 30 december 2018

Waar?

Ruiselede (Jeugdverblijf ’t Haantje)

Kostprijs?

75 euro (of 70 euro voor leden van hetzelfde gezin)

Inschrijven?