Tienerweb

Een katholieke ontmoetingsplaats voor tieners en jongeren.

Beleef een onvergetelijke ervaring op het katholieke tiener- en jongerenkamp G.O.L.F.

WAT?
G.O.L.F., ook God Offers Love and Forgiveness, is een christelijk tienerkamp voor jongeren georganiseerd door de jongerenwerking van de gemeenschap Maria-Kefas, vzw.
Het is een kamp waar je samen met andere christelijke jongeren kan genieten van spel, muziek, vriendschap, lekker eten, gebed, lofprijzing, leuke ontmoetingen en vooral een pracht ontmoeting met God!

inschrijven

VOOR WIE?
Het G.O.L.F.-kamp is voor tieners en jongeren van 12 tot en met 18 jaar.

WANNEER?
Van donderdag 22 tot en met zondag 25 augustus 2013.
(De ideale activiteit om jouw vakantie mee af te sluiten. 😉 )

KOSTPRIJS?
75 euro (Of 70 euro voor leden van hetzelfde gezin.)

WAAR?
Vremde (provincie Antwerpen)

 

4 reacties

  1. GOLF, daar heb ik vrienden voor het leven gemaakt! Het is geweldig om samen met hen te kunnen bidden, zingen, plezier te maken, spelletjes te spelen en te babbelen… Ik hou er de mooiste herinneringen aan over! 🙂

  2. Overal kun je vrienden leren kennen. Het bijzondere hieraan is dat de vrienden die je hier leert kennen echte vrienden zijn (en blijven!) De gevoelens die ik daar heb gehad, waren geluk, blijdschap, plezier, vreugde… Eén gevoel heb ik nooit gehad: eenzaam, want dat ben ik daar nooit geweest. Er was altijd wel iemand die me opving! Zeker een aanrader Je zal niet weten wat je overkomt!

  3. Ik voelde me als jonge gelovige steeds zo alleen. Op GOLF heb ik andere jongeren gevonden met hetzelfde enthousiasme. Maar wat me vooral zo raakte was dat iedereen je neemt zoals je bent. Ook al ben ik niet goed in sport of zal een team een spel verliezen door mij, het maakt niet uit, het is de sfeer die telt! Ik heb er gewoon mogen ontdekken welke talenten ik heb, en welke niet! 🙂

  4. Ik zou echt iedereen GOLF-kamp aanraden. Ik heb mijn eerste GOLF-kamp beleefd in 2011. Het ging toen door vlak na de Wereldjongerendagen in Madrid. Tijdens dat kamp heb ik gewoon de WJD-sfeer kunnen voortzetten en al de vrienden die ik in Madrid heb leren kennen, heb ik daar opnieuw gezien. Het is echt een kamp van verdieping en plezier maken met anderen. Ik zou het echt iedereen aanraden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

© 2018 Tienerweb

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑